Despre noi

Despre pensiunea Garvis

  

 Pensiunea Garvis va ofera posibilitatea de relaxare si odihna intr-un cadru natural, rustic si 100% ecologic.

  Avand la dispozitie 10 camere spatioase dotate cu baie proprie si televizor LCD, cu vedere la un ambient natural impresionant, pensiunea Garvis va pune la dispozitie si restaurant, gratar, parcare interioara, terasa dar si un foisor de 120mp in care se pot organiza mese fastive sau serate in aer liber.

 

   Daca doriti sa petreceti cateva zile de basm, cu siguranta veti alege Pensiunea Garvis care este situata la circa 3km de satul  Malaia catre Statiunea Voineasa , intr-un cadru pitoresc la poalele muntilor Lotrului, departe de agitatia si stresul cotidian.

 

 Pensiunea Garvis este situata in perimetrul localitatii Malaia o staţiune de odihnă şi tratament de importanţă naţională, fiind deschisă în toate anotimpurile anului, situată în partea central-sudică a României, la capatul sudic al munţilor Lotru (Carpaţii Meridionali), pe valea râului Lotru, la o altitudine de 600-800 m, la 50 km N-W de municipiul Ramnicu-Vâlcea accesibilă prin intermediul unui drum modernizat.


   Datorita climatului intramontan cu veri racoroase (temperatura medie a lunii iulie este de 14°C) şi ierni reci (temperatura media din ianuarie este de -7°C), precipitaţiile anuale sunt în total de cam 800 mm. Principalul factor terapeutic este climatul tonic-excitant cu aer curat, fără praf şi alergeni, puternic ionizat, bogat în aerosoli ionizaţi si ozonizaţi şi radiaţii ultraviolete.


   Staţiunea este recomandată pentru vacanţe şi pentru tratamentul neuro-asteniilor, organismului slăbit, suprasolicitare fizică şi intelectuală, anemii secundare.


   Din localitatea Malaia pornesc diverse trasee turistice, către lacul de acumulare Vidra, lacul glaciar Ciunget şi pădurea rezervaţiei naturale Latoriţa, cataractele Lotrului, Obârşia Lotrului.